A+ / A-

Бараж М професионални услуги по почистване от 1990г

Фирма за почистване „БАРАЖ М” ЕООД е компания за професионално почистване, основен лидер в сферата на поддържащо почистване и основно почистване на офиси, домове и производства. По време на своето съществуване от 1990г. до днес, фирма „БАРАЖ М” ЕООД е придобила позиция на уважавана и предпочитана фирма за почистване и се е превърнала в символ на качество за свойте клиенти.

Компанията се фокусира върху предлагането на основно и поддържащо почистване на домове, офиси, бизнес сгради, индустриални и промишлени халета и администрации. Вече повече от 24 години след създаването си, “БАРАЖ М” ЕООД продължава да се утвърждава и усъвършенства в своята област. Натрупаният опит позволява на „БАРАЖ М“ ЕООД да поднесе на своите клиенти едно наистина безупречно качество и постоянен контрол за правилното изпълнение на предлаганите услуги, за да бъде почистването наистина професионално.


Как работим?

Всички дейности по почистване се извършват от нашите висококвалифицирани служители. Всички те са в активна трудова възраст, с високо чувство за отговорност и професионален опит. Нашите служители са най-ценният ни ресурс и най-голямата ни реклама.

Освен да използваме отлично квалифициран персонал, дългогодишната ни практика ни е научила, че за постигането на съваршено качество, няма място за експериментиране с почистващи материали, препарати и машини. За това „БАРАЖ М“ ЕООД използва само доказани марки, които биха ни позволили да извършим услугата по профионалното почистване безупречно. Някой от тях са:

-          Taski – Швейцария

-          Karcher - Германия

-          Wirbel – Италия

-          Someco – Италия

-          Lavor – Италия

-          Johnson-Diversey – САЩ

-          PaChico – България и други

Всичко изброено по-горе е доказателство за това, че „БАРАЖ М“ ЕООД е символ на качество. Залагайки на нас, Вие избирате съвършена чистота във вашият дом или офис!